>مایکل پورتر متولد 1947 در آمریکا مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک را از دانشگاه پرینستون و کارشناسی ارشد مدیریت و دکترای اقتصاد کسب و کار را از دانشگاه هاروارد اخذ کرد. درسال ۱۹۸۱ در ۳۴ سالگی به درجه استادی در دانشگاه هاروارد نائل شد. او یکی از چهار استاد دانشگاه با این عنوان در سابقه ۱۰۰ ساله هاروارد بود. پورتر رهبر موسسه راهبرد و رقابت است که با همکاری دانشگاه هاروارد و مدرسه بازرگانی هاروارد تاسیس شده است. او تاکنون ۱۶ کتاب و بیش از ۱۰۰ مقاله منتشر کرده است. اولین کتاب او «راهبرد رقابتی»، درسال ۱۹۸۰ چاپ شد که تاکنون بیش از ۶۰ بار این کتاب به چاپ رسیده و به ۲۰ زبان دنیا ترجمه شده است. کتاب های «مزیت رقابتی» و «مزیت رقابتی ملل» او نیز جزو پرفروش ترین کتاب های مدیریتی بوده است.
ادامه مطلبآبراهام هارولد مَزلو که بیشتر به دلیل "هرم سلسله مراتب نیازهای انسانی"اش مشهور است در 1954 با چاپ نظریه اش در قالب کتاب، یکی از روانشناسان معروف شد و در 1967 به ریاست انجمن روانشناسی امریکا انتخاب شد.
ادامه مطلبپائول پیف (Paul Piff) دانشمند علوم اجتماعی است که درباره چگونگی شکل گیری روابط اجتماعی انسانها نسبت به جایگاههای اجتماعی و اینکه چگونه روابط گروهی و فردی شکل میگیرند تحقیق میکند.
ادامه مطلبتنها حکومت میتواند کاغذ مرغوبی را با بهترین جوهر بپوشاند و ترکیب بی ارزشی ارائه دهد.
میلتون فریدمن، دانشمند برنده نوبل اقتصادی
جدول زیر شامل نشریات برتر دسترسی آزاد میباشد. شما میتواند با کلیک بر نام این نشریات به پایگاه داده آنها مراجعه کنید و مقالات مورد نظر خود را دریافت کنید.
ادامه مطلبدر این کلیپ با تاریخچه جایزه نوبل و فرآیندی که آلفرد نوبل طی کرد تا به انفجار دینامیت و پس از آن تاسیس بنیاد نوبل رسید آشنا میشوید.
ادامه مطلبعلی خادم حسینی دانشمند 40 ساله ایرانی است که در بخش علوم و تکنولوژی دانشگاه های هاروارد و ام آی تی مشغول به تدریس و پژوهش میباشد. در این مطلب امکان دانلود مقالات این دانشمند برجسته فراهم شده است. مقالات وی بیشتر در زمینه های مهندسی مواد و پزشکی بوده گه بر اساس آمار گوگل اسکالر تا اکتبر 2015 بیش از 20.000 ارجاع به مقالات ایشان شده است.
ادامه مطلبتا به حال به این فکر کرده اید که چرا یک دقیقه معادل 60 ثانیه و 1 ساعت معادل 60 دقیقه است؟ به نظر شما این ربطی به 360 درجه بودن دایره نیز دارد؟؟؟
ادامه مطلبراه حل دولت برای مشکلات معمولا به اندازه خود مشکل، مشکل ایجاد میکند!
کینزینیسم یک اصلاح بزرگ در تفکر اقتصادی بود و به طور غیر قابل اجتنابی توسط یک ضد انقلاب بنیانگذاری شد. اما در این میان تعداد زیادی از اقتصاددانان در فاصله سالهای 1950 تا 2000 تلاشهای زیادی برای احیا، بقا و زنده نگه داشتن اقتصاد کلاسیک ایفا نمودند، اما هیچیک از آنها به اندازه میلتون فریدمن تاثیرگذار نبودند. اگر کینز مارتین لوتر بود، فریدمن هم ایگناتیوس لویولا، موسس یسوعیون بود. همانند یسوعیون، پیروان فریدمن نیز همانند یک ارتش وفادار به آرمانهای او عمل کردند و بهتر بگوییم - به طور ناقص- در برابر ارتداد کینزینیسم جنگیدند. با پایان قرن بیستم اقتصاد کلاسیک دوباره بسیاری از نواحی تحت قلمرو سلطنتی خود را باز پس گرفت و بهراستی بخش اعظم این اعتبار را مدیون میلتون فریدمن بود.
ادامه مطلب