آیا شما عاشق غذاهای تند هستید؟ اگر اینگونه غذاها را دوست دارید، ممکن است بیشتر از کسانی که اینگونه نیستند زندگی کنید. تحقیقات نشان میدهد که عاشقان غذاهای تند کمتر به بیماریهای تنفسی، نارساییهای قلبی و سرطان مبتلا میشوند. به هر حال این تحقیقات بر روی بیش از 485 هزار نفر انجام شده است و نشان میدهد که کاپساسین (capsaicin) موجود در فلفل چیلی سبب میشود احتمال مرگ 14 درصد کاهش یابد.
GetArticle.com
۶۹۲ نمایش
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.