کتاب رایگان: در این مجموعه مطالب سعی در گردآوری بهترین کتابهای چاپ جدید برای متخصصان رشتههای مختلف داریم.
جان مینارد کینز در ۵ ژوئن ۱۸۸۳ در انگلستان متولد شد. خانواده وی از طبقه متوسط جامعه محسوب میشدند. وی پس از اتمام تحصیلات متوسطه به دانشگاه اتون راه یافت و از آنجا در سال ۱۹۰۲ به کالج سلطنتی کمبریج رفت. وی پس از اتمام تحصیلات خود در کمبریج، در اداره هندوستان وزارت دفاع انگلستان بهعنوان کارمند جزء مشغول به کار شد. کینز در سال ۱۹۰۹ به کمبریج بازگشت و بهعنوان دانشیار ارشد کالج کارش را شروع کرد و در سال ۱۹۱۱ نیز سردبیری یک مجله اقتصادی را پذیرفت..ادامه زندگینامه...
ادامه مطلباگر شما هم کلش آو کلنز بازی میکردید، گمان نمیکردید روزی بازی منتشر شود که در سه هفته بیش از 4 برابر بازی کلش درآمد داشته باشد! و اگر شما نیز جزء کسانی هستید که به بازیهای اپلیکیشنی علاقه دارید یا حداقل اخبار آنها برای شما جذاب است، پیشنهاد میکنیم حتما سری به سایت APPINSTITUE بزنید.شما در این سایت میتوانید آمارهای مختلفی از دانلود بازی گرفته تا درآمد هر یک از بازی از زمانی که وارد سایت شدهاید بدست آورید.
ادامه مطلبدر مجموعه پست های "هر روز یک پایگاه" بر آن شدهایم که پایگاههای معتبر دانلود مقاله انگلیسی را به شما معرفی کنیم.
این مطلب: پایگاه Emerald Insight
کتابخانه دیجیتال انتشارات Emerald
انتشارات Emerald از جمله انتشارات مطرح در حوزه علوم انسانی، به ویژه در حوزه دانش مدیریت و اقتصاد به شمار میرود. کتابخانه دیجیتال این انتشارات، تمامی آثار این انتشارات را پوشش میدهد. محتوای این پایگاه توسط گروه انتشاراتی Emerald تأمین میشود و تنوع و وسعت پوشش آن قابل توجه است.
ادامه مطلبهر روز یک خبر جدید دنیای علم را از لینک "اخبار روزانه" پیگیری کنید.
هر روزه، جوامع مدرن بیش از یک میلیارد گیگ اطلاعات جدید تولید میکنند! برای ذخیره چنین حجم انبوهی از اطلاعات میبایست تا جایی که میتوان مکانی را که یک بیت اشغال میکند را کوچک کنیم!
ادامه مطلبپایگاه دانلود مقالات GetArticle در سال 1392 با هدف گسترش علم و دانش و تسهیل دسترسی به دانش جهانی شروع به کار کرد. این سایت با بهرهگیری از افزونه Getjet، امکان دانلود آسان و سریع مقالات علمی از برترین پایگاههای داده جهان را برای کاربران فراهم میکند.
ادامه مطلبدونالد کمپبل (متولد 1916 ، درگذشت 1996) متخصص علوم اجتماعی بود که فعالیت وی در زمینه روش شناسی بود. او اصطلاح "معرفت شناسی تکاملی" را ابداع کرد و یک نظریه درباره خلاقیت انسان را گسترش داد. کمپبل مخالف گسترش و استناد مقالات علمی از نظریه های غلط بود.
"تنوع کور" و بقای انتخابی اصطلاحی است که کمپبل برای نظریه داروین معرفی کرده است. این اصطلاح در علم سایبرنتیک برای تکامل استفاده می شود و همچنین در ممتیک کاربرد دارد. نظریه او در علوم اجتماعی بدین ترتیب است که هر چه نشانگرهای اجتماعی بیشتری برای تصمیم گیری اجتماعی به کار رود، استعدادهای بیشتری از بین خواهد رفت.
شما میتوانید مهمترین مقالات این اندیشمند را در ادامه مطلب دریافت کنید!
ادامه مطلباستنلی میلگرام (Stanley Milgram) در سال 1933 به دنیا آمد. وی یکی از مهمترین روانشناسان اجتماعی آمریکا به شمار میرود که آزمایشهای تجربی او منشا تولید و گسترش بسیار زیاد این علم در دهههای هفتاد و هشتاد میلادی شد. وی در دانشگاه هاروارد سالها تدریس کرد و سرانجام در سال 1984 عمر وی پایان یافت. کتاب زیر با عنوان:
" Obedience to Authority An Experimental view" اطاعت از قدرت، مشهورترین و مهمترین اثر وی به شمار میرود که در پی کشف علل اطاعت بشر از اقتدار بالای سر خود است. در ادامه مطلب میتوانید پیدیاف این کتاب را دریافت کنید.
در مجموعه پست های "هر روز یک پایگاه" بر آن شده ایم که پایگاه های معتبر دانلود مقاله انگلیسی را به شما معرفی کنیم. این مطلب: انتشارات BMJ
انتشارات انجمن پزشکی بریتانیا
این انتشارات آنلاین متعلق به انجمن پزشکی بریتانیا (BMA) است. این انجمن در سال 1832 تأسیس شده و معتبرترین انجمن پزشکی در بریتانیا و یکی از انجمنهای پزشکی مهم اروپا و جهان به شمار میرود. انتشارات این انجمن، در سال 1840 تأسیس شده و محتوای علمی تولید شده این انجمن را منتشر میکند. پوشش موضوعی این محتوا عمدتاً در حوزه پزشکی عمومی قرار میگیرند. نشریه اصلی انجمن با عنوان BMJ، قدیمیترین و از جمله برترین نشریات منتشر شده در حوزه پزشکی عمومی است.
ادامه مطلبهر روز یک خبر جدید دنیای علم را از لینک "اخبار روزانه" پیگیری کنید.
بر اساس آمارهای جدید درصد عصبانیت در رانندگان آمریکایی به 80 درصد رسیده است. 8 میلیون راننده نیز در سال گذشته رفتارهای خشونت آمیزی در رانندگی از خود نشان دادهاند. با دیدن این کلیپ یک دقیقهای با برخی علل این موضوع آشنا شوید. به نظر شما دلیل این همه عصبانیت در رانندگی چیست؟؟