بیشتر غذایی که دور ریخته میشود تنها از لحاظ زیبایی مشکل دارد و با سایر غذاهای خوردنی از لحاظ کیفیت یا حتی مزه تفاوتی ندارد! بنا بر گزارش فائو (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد) اگر ما بتوانیم تنها یک چهارم از غذایی که دور ریخته میشود را مدیریت کنیم، برای 870 میلیون نفر غذا تهیه کردهایم. برخی از شرکتها نیز به این سمت رفتهاند که غذاها و میوههای دور ریختنی را از صنایع و کشاورزان بخرند و دوباره آنها را به چرخه مصرف بازگردانند. اما تنها با مقاومت مصرف کنندگان برای خرید این غذاها مواجه شدند. کارشناسان علت اصلی عدم مصرف میوهها و محصولات کشاورزی معیوب را تصور غلط مردم مبنی بر فاسد بودن این غذاها عنوان کردهاند در صورتی که اینگونه غذاها هیچ تفاوتی (از لحاظ غذایی) نسبت به دیگر محصولات ندارند. با افزایش جمعیت زمین و فشار زیادی که این افزایش جمعیت بر منابع این کره خاکی وارد میسازد به نظر میرسد شرکتهای بیشتری به سمت فرآوری این محصولات رفته تا بتوانند نیاز به منابع غذایی را بر طرف سازند. پیش بینی میشود صنعت فرآوری غذاهای معیوب تا سال 2050 بتواند برای یک میلیارد نفر غذا تهیه کند که این رقم برابر است با تمامی گرسنگان فعلی کره زمین!