آکادمیا

راهی برای رسیدن به علم
1 1 1 1 1

سازمان خواروبار و کشاورزی جهانی(فائو FAO) پیش بینی کرد که مصرف گوشت مردم جهان تا سال 2050 حدود 15 درصد رشد می‌کند. این موضوع خبر بدی برای دوست داران محیط زیست می‌باشد زیرا هم اکنون بیش از نیمی از گازهای گلخانه‌ای کره زمین مرتبط با صنعت تولید محصولات گوشتی است. همانطور که می‌دانید از عوامل اصلی گرمایش کره زمین، وجود گازهای گلخانه‌ای است به همین دلیل اگر بتوانیم فرهنگ مصرف زیاد گوشت را تغییر دهیم قطعا تاثیر زیادی بر تغییرات اقلیمی که نسل بشر را تهدید می‌کند خواهیم داشت. بر اساس مطالعاتی که در دانشگاه آکسفورد انجام شده است اگر هر کس طبق برنامه سازمان بهداشت جهانی(WHO) گوشت مصرف کند تا سال 2050 میلادی تولید گازهای گلخانه‌ای 29 درصد کاهش می‌یابد. از لحاظ سلامتی نیز حدود 5 میلیون و صد هزار نفر از بیماری‌هایی مانند سرطان و ایست قلبی نجات پیدا می‌کنند. گیاه خوار شدن حتی در حوزه مالی هم به کره زمین کمک می‌کند اگر تنها حوزه سلامت را در نظر بگیریم حدود 21 تریلیون دلار در این حوزه صرفه جویی می‌شود. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، حد مطلوب مصرف گوشت در هفته 300 گرم اعلام شده است اما این تنها نیمی از گوشتی است که آمریکایی‌ها در سال 2012 مصرف می‌کردند!

GetArticle.com
۹۴۹ نمایش
نظرات  (۰)
هنوز هیچ نظری ثبت نشده است
ارسال نظر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی